maandag 12 mei 2014

Even uit de running....

Hallo allemaal,
Ik wil even laten weten dat ik een week in het ziekenhuis heb gelegen. Ik heb weer opnieuw, na 15 jaar, een hernia in mijn rug. De uitpuiling is zo erg dat ie op mijn zenuw in mijn been duwt. Hierdoor heb ik vreselijke pijnen en mijn been valt hierdoor uit. Ik kan op dit moment niet zitten en krom lopen. Veel liggen is helaas het beeld van de afgelopen weken.
Op 7 mei heb ik in het ziekenhuis een zenuwblokkade gekregen en ik ben aan het wachten tot het een beetje beter met me gaat. Door de vreselijke pijn heb ik zeer zware medicijnen om het een beetje te kunnen volhouden.
Helaas kan ik doordat ik niet kan zitten ook geen kaarten maken. Niet dat ik daar veel zin in heb.
Op dit moment kijk ik veel filmpjes op Youtube. Dit kan ik liggend met mijn mobiel doen en ik kan mijn gedachten wat afleiden van de pijn.


De afgelopen dagen heb ik meer dan 120 filmpjes van Stamptv.com met Gina K. Designs gekeken. Ze is zo lief...en maakt zulke mooie dingen. Haar stem is ook rustgevend om naar te luisteren.
Ze legt de technieken echt goed uit en het is zelfs voor een leek begrijpbaar.

Mocht je haar site willen bekijken dan kan je klikken op deze link.

Ik hoop dat ik binnenkort goed nieuws heb, dat het beter gaat. Zodra ik iets te melden heb zal ik het jullie laten weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten